Метафоричните асоциативни карти са инструмент, с помощта на който можете да чуете себе си, своите чувства и емоции, да проникнете в подсъзнанието си.

За какво е необходимо това? – За да вземете правилни решения в една или друга ситуация!

Много от нас смятат, че ние взимаме решения осъзнато, но реалността е различна. Нашите вътрешни желания са скрити дълбоко в подсъзнанието ни, и когато ние се съпротивляваме на тях, често изпитваме негативни емоции към обкръжението или нас самите.

С помощта на метафоричните карти, ние се свързваме с нашата интуиция, развиваме своето въображение и творчески потенциал!

Метафоричните карти са използван инструмент на психолози, психотерапевти, коуч по личностно развитие и.н., но добрата новина е, че всеки от вас е способен да бъде в помощ на себе си, на децата си, на своите близки и приятели използвайки метафорични карти!

Обучението, което предлагаме, е по скоро практическо напътствие и работа в група. Целта е, да почувствате процеса и уверено да използвате този инструмент.

Имайте предвид, тези карти не са гадателски, прогностични, това са образи и символи, които нашето подсъзнание добре разчита. Тези карти са диагностичен инструмент за ежедневна употреба.

0
Няма добавени продукти