fbpx

Консултации

Личностно развитие и осъзнаване

    Консултациите са онлайн, в удобно за Вас време и комфортна за Вас обстановка. Проследете на календара свободните дати, направете резервация за ден и час. След банков превод Вашият час се счита за резервиран.

    Календар – запишете час за онлайн консултация, необходимо е предварително плащане за консултацията

    След резервирането на час преминете към плащането на услугата за да потвъдите резервацията.

    Код за сигурност:
    security code
    Моля, въведете кода за сигурност:

    Резервирай

    Ритрийти

    Цена и време на провеждане: Следете в актуални събития
    Често се чувстваме потиснати, угнетени, живота ни се струва скучен и безинтересен. Всеки ден едно и също и няма край. На предела не силите сме, настроението ни се мени всяка минута, и не разбираме причината. Вероятно е време да си дадете пауза и да се вдъхновите от ново обкръжение, да излезнете от зоната си на комфорт и да се присъедините към група съмишленици, където да погледнете на живота си по друг начин, да внесете отново радостта от живота си и настроението на всеки нов ден.
    Описание: Всеки ретрийт има своя тема, програма и цел. В него се стараем да включваме най-интересни, забавни и иновативни методи за личностна трансформация в няколко дни, в нова за вас среда и място. Отворени сме към идеи и сътрудничество!

    Медитации

    Медитациите, които предлагаме са част от нашите терапевтични, подпомагащи, насърчаващи програми, чиято цел е разкриване на вътрешните ви сили, способности и креативни идеи. Те са част от десетте сефироти на Дървото на живота, а крайната цел на програмата е постигане на баланс между вътрешния и външния свят – вашето съзнание и подсъзнание, вие и обществото, дуалностите в себе си. Медитациите са важна част от нашето ежедневие, те помагат да изравним вътрешния си фон, да пробудим интуицията си, да погледнем дълбоко вътре в себе си, да направим контакт с истинските ни мотиви, желания и ценности, да се слеем с природата, рода, душата без да изключваме реалността, материята и живота. 
    0
      0
      Вашата кошница
      Количката е празнаВърни се в магазина
      0
      Няма добавени продукти