Всичко, което е необходимо е да погледнете вратите, които откриват пред вас пътища. Без да се замисляте изберете една, която е съзвучна с душата ви. Вратата, която ще изберете, ще ви разкрие тайната за вас самите.

Когато не знаем, кой път за нас ще бъде правилният, ние се обръщаме към метафорите. Чрез картинките можем да получим точни и ясни отговори от нашето подсъзнание.

И така, изберете карта и прочетете избраният от вас път.

Разшифровка на избраният път:

  1. Избрахте вратата на свободата.

За теб е важнo да бъдеш независим и свободен. Преди да направиш някакви заключения, изводи, обикновено разглеждаш всички възможни варианти за решението на един или друг проблем. Ти си упорит и умееш да постигаш поставените си цели. Успяваш разумно да използваш времето си и да се радваш на живота. Ако не са ти повлияли ограниченията и стереотипите на социума, то живтът ти ще бъде мащабен и успешен. Но ако си избрал врата 1, като при това не следваш своят избор, избора на твоето сърдце, то твоята задача е да се научиш да избираш себе си, да създаваш обширни, мащабни проекти и да се движиш отвъд хоризонтите, без да се блокираш от ограничения и убеждения.

  1. Твоят път е твоят личен, мъничък свят, в което няма място за ненужни хора.

Комфортно ти е сам със себе си. Предпочиташ да пътешестваш и да посещаваш сам различни мероприятия. Нямаш нужда от „мамче“ или от някой, който ще следваш „по петите“. Обичаш своите приятели, близките ти хора, но от време на време ти е необходима глътка свеж въздух, просто необходимото ти лично пространство. Напълно възможно е точно сега да изпитваш умора и опустошение, или решаваш чужди проблеми. Ако е така, дошло е врме да си стегнеш багажа и да попътешестваш. Ако нямаш такава възможност, остани сам за седмица с интересна книга, или филм …Най-важното сега е да възстановиш силите си.

  1. Чака те море от цветя и позитивни емоции.

Ти не мислиш за своят живот без красота и приключения в него. Не понасяш скуката. Ти си вечен учник и се придържаш към принципа „Век живей – век  учи“. Много си любознателен и буквално всичко те кара да си задаваш редица въпроси и да бъдеш любознателен. Ако към момента те е обзела апатия, това говори, че си завил не там, накъдето трябва и си се блокирал между сложностите в живота си и непреодолим страх. Твоята задача към момента е да се напълниш с нови цветове и мотивация в търсене на неограниочените си възможности.

  1. Чакат те впечатляващи събития и приключения.

Ти практически винаги се замисляш за своето развитие и се опитваш да изпробваш нещо ново. Възможно е често да те обхващат емоции и да действаш импулсивно, което те прави лек и малко неординарен човек. Обичаш да нарушаваш правилата, но обкръжението ти се възхищава на  харизмата и любовта ти към остри усещания. Никой не може да те обвини, че си пилееш времето безцелно. Ако на сегашния момент в живота ти не присъстват ярки емоции и влюбеност в живота, трябва да се зададеш въпроса – къде изтича енергията ти и чий живот сега живееш?

  1. За теб е важен мирът, спокойствието и естествената красота.

Интересува те не толкова целта, колкото пътя към нея. Ти се носиш по течението и се опитваш на всяка цена да съхраниш спокойствие. Ти си майстор по избягването на драматизми. Стабилността и умиротворението са нещата, към които се стремиш. Ако към момента си обзет от страхове, или безпокойства, значи че е време да се захванеш с духовно развитие и познанието на същината на живота.

  1. Ти избра пътя на мира и спокойствието.

Самотата, тишината и благоразумието са твоите верни приятели в живота. Придържаш се към принципа: “Старият приятел е по-добър от нови два”. Ти търсиш истината. Намираш се в постоянно в търсене на смисъла на живота. През целия си живот си открит към получаването на нови знания. В някаква степен си мислител и философ. Творчеството е онова, което те вдъхновява и напълва с енергия и жизнена сила. Ако към настоящия момент си изгубил смисъла на живота, това говори, че сега е важно да се заемеш именно с творчество или себепознание. Ще ти допадне изучаването на психология или езотерика.

0
Няма добавени продукти