Услуги

Личностно развитие и осъзнаване

  Консултациите са онлайн, в удобно за Вас време и комфортна за Вас обстановка. Проследете на календара свободните дати, направете резервация за ден и час. След банков превод Вашият час се счита за резервиран.

  Календар – запишете час за онлайн консултация, необходимо е предварително плащане за консултацията

  След резервирането на час преминете към плащането на услугата за да потвъдите резервацията.

  Код за сигурност:
  security code
  Моля, въведете кода за сигурност:

  Резервирай

  Трансформационни игри

  Трансформиращи игри: Наблюдавали ли сте как когато пуснете дадена ситуация, тя започва да се разрешава от само себе си? Колко често ви се случва просто да изключите  проблема от главата си и просто да се отдадете на забавление? Сега това е възможно с помощта на трансформационните игри, които ни позволяват не само да се отпуснем, но и решим въпросите си креативно, творчески и с подкрепата на нашите съотборници или с участието на водещия трансформационните игри. Ако не сте участвали в подобни игри, време е да опитате за да разкриете своят потенциал и да видите нови хоризонти.

  Метафорични асоциативни карти

  Метафорични карти:

  Съществуват два, принципно различни способа за достигане на резултати и постигане на цели в живота ни. Те не противоречат един на друг, но често ние използваме само един от тях.
  1. Първият способ – достигане на резултати с помощта на силата на волята ни, множество действия, причиняващи болка. В този случай, достигането на целите ни е съпроводено от изразходване на голямо количество енергия.
  2. Вторият способ – постигане на желаните резултати с помощта на промяна на подсъзнателните причини. Ако нещо нямате в даденият момнет в живота си, значи във вашата несъзнателна памет е скрит определен опит – важна причина да нямате това, което искате.
  Когато ние “настройваме” своето подсъзнание, успеха идва леко и непринудено. Ние се намираме в нужния момент на нужното място. Изведнъж започват да ни идват гениални идеи и решения, които по-рано не са били достъпни за нас. Това състояние ние възприемаме като случайност или съвпадение.
  Нашият мозък се дели на две части – съзнание и подсъзнание.
  Подсъзнанието управлява всички наши действия. Това се изразява в нашата мимика, жестове, интонация, самооценка, вътрешна мотивация, които определят дали ще постигнем целите си или не.
  Подсъзнанието работи с помощта на принципно друга логика, която най-често е неразбираема от нашата съзнателна част.
  Можем да се научим да намираме подсъзнателните убеждения и да ги трансформираме така, че да работят в наша полза, да ни водят към постигане на нашите цели и задачи. За това помагат метафоричните карти и трансформационните игри. Това са най-меките, нежни и екологични начини да се докоснем до нашето подсъзнание, да “сканираме” негативните програми и да ги трансформираме така, че да ни водят към по-щастлив  и пълноценен живот.

  Констелации

   Когато знаем причината за възникването на даден проблем, то ние намираме решения. Констелациите ни позволяват да проникнем дълбоко в установените родови сценарии и да заобиколим наложените стереотипи в поведението на нашите предци и най-вече да осъзнаем собственият си избор. С помощта на констелациите, ние най-вече можем да се съюзим с родовата си система и да поискаме разрешение да вървим по свой път, различен от техният.

  Ритрийти

  Цена и време на провеждане: Следете в актуални събития
  Често се чувстваме потиснати, угнетени, живота ни се струва скучен и безинтересен. Всеки ден едно и също и няма край. На предела не силите сме, настроението ни се мени всяка минута, и не разбираме причината. Вероятно е време да си дадете пауза и да се вдъхновите от ново обкръжение, да излезнете от зоната си на комфорт и да се присъедините към група съмишленици, където да погледнете на живота си по друг начин, да внесете отново радостта от живота си и настроението на всеки нов ден.
  Описание: Всеки ретрийт има своя тема, програма и цел. В него се стараем да включваме най-интересни, забавни и иновативни методи за личностна трансформация в няколко дни, в нова за вас среда и място. Отворени сме към идеи и сътрудничество!

  Медитации

  Метафорични асоциативни карти,метафорични карти
  Медитациите, които предлагаме са част от нашите терапевтични, подпомагащи, насърчаващи програми, чиято цел е разкриване на вътрешните ви сили, способности и креативни идеи. Те са част от десетте сефироти на Дървото на живота, а крайната цел на програмата е постигане на баланс между вътрешния и външния свят – вашето съзнание и подсъзнание, вие и обществото, дуалностите в себе си. Медитациите са важна част от нашето ежедневие, те помагат да изравним вътрешния си фон, да пробудим интуицията си, да погледнем дълбоко вътре в себе си, да направим контакт с истинските ни мотиви, желания и ценности, да се слеем с природата, рода, душата без да изключваме реалността, материята и живота. 

  Обучения

  Нашата цел е да предадем своите знания по най-добрият и достъпен начин. Всички обучения съдържат техники и практики, които да ви помогнат по пътя към своето осъзнаване, разкриване на своите способности, таланти и възможности за развитие. Естествено, всеки извървява този път със собствено темпо, а ние сме тук за да ви подкрепим по пътя, по който и ние продължаваме да вървим.
  0
  Няма добавени продукти